vineri, 2 februarie 2018

#Contabilitate prin externalizare


Firma contabilitate REAL CONT AUDIT 



  Ca stat membru al Uniunii Europene, Romania are reglementari care stabilesc care sunt obligatiile unui antreprenor autorizat. Indeplinirea si respectarea tuturor cerintelor de natura fiscala fata de autoritati, ale unei intreprinderi, este functia Departamentului/Serviciului de Contabilitate a societatii.
#contabilitate REAL CONT-AUDIT SRL indeplineste prin externalizare, functia Serviciului  de contabilitate pentru clientii sai.
In fiecare luna, dupa ce colectam si raportam la ANAF datele statistice rezultate in urma inregistrarii documentelor justificative, emise in cadrul activitatilor economice legal desfasurate de clientul nostru intr-o perioada de timp anterioara, transmitem acestuia informatiile necesare cu privire la natura si cuantumul obligatiilor de plata, ordinele de plata sau foile de varsamant, iar catre ANAF declaratiile fiscale online pe baza semnaturii electronice alocata dnei Director General, prin certificatului digital.

 REAL CONT AUDIT vă ofera  servicii de contabilitate București, la tarife avantajoase pentru compania dvs.  Experiența de aproape 14 ANI, precum și expertiza specialiștilor noștri in contabilitate, ne permit ca in fiecare situație in parte, găsim metodele legale de a micșora impozitele plătite de partenerii noștri.
Oferim cea mai bună consultanță fiscală fiecărui client și gandim proactiv, astfel încat să optimizăm cat mai mult activitatea clientului nostru, cu ajutorul departamentului financiar-contabilitate externalizat, respectiv firma contabilitate .

   De regulă, cei care au afaceri mici nu apelează la servicii contabilitate. Ei se gandesc că nu caștigă destul de mult, pentru a plati și serviciile unui contabil. Însă, în urma unei analize ceva mai temeinice, vor constata că de fapt plătesc mult mai mulți bani, decat dacă ar plăti pentru serviciul de contabilitate, deoarece o eventuală amendă sau sancțiune, din partea unui organ de control, poate pune în pericol chiar existența afacerii. Un expert in contabilitate Bucuresti, duce la bun sfarșit orice activitate în domeniu și asigură oricărei companii tot ceea ce are nevoie pentru a obține un profit mai mare.
  
   O afacere necesită multe cheltuieli, iar acestea, în marea lor majoritate, sunt deductibile. Dar nu le puteți scade din profit dacă nu stiți unde să le incadrați, cum să faceți calculele și cat de mult din cheltuieli se poate deduce. Orice cheltuială, oricat de mică ar fi ea, poate să ajute să vă duceti afacerea la un alt nivel, cel al unui profit mult mai mare.
   
   Un expert în contabilitate București are la dispoziție toate mijloacele necesare pentru a ține evidența, fiindcă folosește programe informatice speciale și este la curent cu orice modificare legislativă.
În Romania, cadrul legislativ se schimbă des, unele dintre legi sunt abrogate, iar codul fiscal se modifică și el de la un an la altul. Protejați-va împotriva acestor variații și apelați acum la un specialist în contabilitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu