miercuri, 14 februarie 2018

Contabilitate fără probleme de la parteneri de încredere!


   Dacă sunteți în căutarea unei firme de încredere, noi vă stăm la dispoziție cu cele mai multe servicii legate de domeniul contabilitate. Pe site-ul nostru veți găsi absolut toate informațiile necesare pentru a vă putea face o idee in legătură cu ajutorul pe care o firmă contabilitate Bucuresti vi-l poate oferi atunci cand apelați la servicii contabilitate.


   Datorită expertizei unei firme de #contabilitate, activitatea din compania dumneavoastră, va cunoaște o imbunătățire clară în scurt timp. Relația noastră cu clienții este una stransă și e bazată mereu pe încredere. Dincolo de încrederea pe care clienții o au in noi, aceștia au nevoie de documente justificative inregistrate în contabilitate, în situația în care organele de control le solicită.
   Orice problemă financiară, fiscală sau contabilă își găsește rezolvarea dacă se ocupă de ea personal calificat. 
Raportul calitate-preț al serviciilor de contabilitate oferite de REAL CONT AUDIT este mereu în beneficiul clienților noștri. 
Suntem gata să colaborăm cu dumneavoastră pe termen lung, spre a vă oferi avantaje pentru firma sau compania dumneavoastră, în urma acestei colaborari. 
Toate informațiile necesare sunt disponibile pe site-ul nostru, www.realcont.ro.
Suntem bucurosi sa anuntam pe cei 3 (trei) castigatori ai concursului nostru lansat in data de 26.01.2018, prin care invitam pe toti cei care se aflau in cautarea unui nou furnizor de servicii de contabilitate, sa profite de oferta aniversara :

DE 14 ANI !  CONTABILITATE financiara 3 LUNI GRATUIT*!*Cele trei luni gratis sunt trase la sorți de dvs la momentul semnării unui contract nou pentru 12 luni.

Iata castigatorii: 

- societatea MOTOR HOUSE XM SRL( contract semnat pe data de 29.01.2018)
- Societatea Edificia Rafael Invest Construct SRL (contract semnat pe data de 06.02.2018)
- Asociatia Culturala Stelele Aurii A.C.S.A.Bucuresti (contract semnat pe data de 09.02.2018)

Asa cum am anuntat cele 2 societati comerciale, precum si Asociatia Culturala, vor beneficia (suplimentar fata de cele 3 luni gratuit), de suport deplin din partea noastra, pentru managementul organizatiei precum si pentru administrarea afacerilor . pentru primele 3(trei) luni, din contract.

Tuturor le multumim pentru incredere !


Va reamintim ca, oferta noastra aniversara DE 14 ANI ! este de actualitate si puteti beneficia de ea pana la data de 04.05.2018.

Aniversarea celor 14 de existenta a REAL CONT AUDIT SRL, va avea loc in data de 04.04.2018.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu