vineri, 26 ianuarie 2018




Contabilitate fara Declaratia  600 !

S-a incheiat inca o telenovela guvernamentala, nu atat de pasionanta ca Suleyman Magnificul(Sic!) iar echipa de la #contabilitate Real Cont Audit, are un singur regret, acela ca nu am pariat pe amanarea  dupa data de 31.01.2018 a obligativitatii depunerii acestei celebre Declaratii 600! Daca am fi pariat inainte de anuntul lui Daddy, probabil ca am fi castigat ceva bani in plus! Asta e, poate data viitoare, fiindca asa cum ne-au obisnuit onor guvernantii nostri, cu siguranta vom mai avea ocazia!
Ha, ha, ha.... 


Revenind la un ton ceva mai serios, #contabilitate Real Cont Audit si-a propus sa va provoace la o competitie inedita!

Firma contabilitate Real Cont Audit va invita sa deveniti clientul nostru prin alegerea ofertei  aniversare DE 14 ANI ! (beneficiati de o perioada de 3 luni, gratis la semnarea unui contract pentru furnizarea serviciilor de contabilitate pentru perioada de un an!)

Primii 3 (trei) clienti care vor semna in perioada 26.01.2018 - 10.02.2018 un contract pentru furnizarea de catre Real Cont Audit a serviciilor de contabilitate pentru perioada de un an, vor beneficia din partea societatii noastre, de consultanta gratuita de management si administrarea afacerilor, pentru primele 3 luni de contract ! 

Concret, in primele 90 de zile a colaborarii dintre firma dumneavoastra si #contabilitate Real Cont Audit pe langa serviciile de contabilitate asumate prin contract, veti beneficia GRATUIT de expertiza noastra de peste 25 de ani, din sfera managementului si administrarii afacerilor. Pentru orice situatie sau provocare cu care va confruntati in afacerea dumneavoastra, #contabilitate Real Cont Audit va va oferi suport, pentru identificarea, implementarea si evaluarea solutiilor optime, dar mai ales avantajoase pentru afacerea Dvs.


Mult succes ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu