joi, 28 decembrie 2017


#Contabilitatefaraprobleme

Mult succes in Noul An 2018,
tuturor partenerilor nostri de afaceri 

       Firma de contabilitate Real Cont Audit, incheie anul 2017 cu rezultate deosebite, fapt ce ne incurajeaza sa ne dorim in continuare sa mentinem tendinta de crestere a cifrei de afaceri in anul 2018, atat prin  cresterea numarului partenerilor, dar si prin multiplicarea serviciilor oferite mediului de afaceri din Bucuresti.

  Firma contabilitate Bucuresti, Real Cont Audit SRL apreciaza ca in ciuda multor temeri privitoare la schimbarile privind reglementarea fiscala in anul 2018, mediul de afaceri va gasi solutiile si energia de-a depasi incertitudinea inerenta acestor schimbari. Prin eficienta, planificare, organizare si tenacitate mediul de afaceri va reusi sa se dezvolte si sa cresca, fiindca principala calitate a oamenilor de afaceri este identificarea solutiilor optime pentru asigurarea prosperitatii organizatiilor pe care le conduc.


   Daca privim atent, putem constata ca dupa anul 2000 conditiile de business din tara noastra s-au imbunatatit permanent, desi au fost efectuate multe schimbari in legislatia fiscala, mediul de afaceri a gasit solutiile pentru depasirea obstacolelor si inregistrat o crestere a cifrei de afaceri semnificativa. 
Este de ajuns sa analizam cresterea economica a tarii noastre dupa anul 2000 si sa constatam ca tendinta de crestere fost intrerupta doar in anii 2009- 2010.

   De aceea noi, la REAL CONT AUDIT SRL ne concentram pe identificarea solutiilor si nicidecum pe inventarierea problemelor.Acest fapt ne-a condus la motto-ul nostru :                                         #contabilitatefaraprobleme

  Va adresam invitatia sa va alaturati partenerilor nostri de afaceri deja existenti in portofoliul nostru pentru a va convinge de metodele noastre de lucru care va pot elibera de stres, de incordare si va asigura timp suplimentar dvs ca antreprenori. 

  #Contabilitate Real Cont Audit SRL asigura o gama larga de servicii de contabilitate, servicii de audit, servicii de salarizare si inregistrare in REVISAL, precum si servicii de reprezentare a partenerilor nostri de afaceri in relatia acestora cu diverse institutii( ANAF, ONRC, ITM, etc.)


 MULT SUCCES in afaceri in Noul An 2018.
La multi ani !

Cu deosebita consideratie, 
echipa REAL CONT AUDIT 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu