vineri, 25 ianuarie 2019



Contabilitate fără probleme
de 15 Ani REAL Cont Audit 

  
       Vom împlini în luna aprilie din acest an 2019, 15 ani de existență. Au fost ani plini de provocări, de reușite și de împliniri. 
     Suntem încântați și bucuroși că în această perioadă am avut parteneri care au rămas alături de noi, fapt ce ne-a motivat și încurajat să parcurgem cu mai multă determinare acest drum!
      De aceea, suntem recunoscători tuturor acelora, clienți și colegi deopotrivă, care au crezut în noi, ne-au acordat suportul lor în fiecare moment, din acești 15 de existență a firmei de expertiză contabilă REAL Cont Audit S.R.L.
    Tuturor le mulțumim și le transmitem că vom rămâne și în următoarea perioadă, atenți la nevoile și solicitărilor lor, pentru a le confirma capitalul de încredere cu care ne-au creditat permanent. 

   Vă asigurăm că vom continua dezvoltarea firmei și a echipei noastre, pentru a ne exprima cu profesionalism și seriozitate competențele în #contabilitate. Vom oferi în continuare partenerilor noștri cele mai corecte și potrivite servicii de contabilitate, audit sau expertize contabile, pentru a contribui la succesul și prosperitatea în afaceri a tuturor partenerilor noștri prezenți sau viitori.

    Dorim să acordăm atenție și încredere acelor tineri antreprenori, care aleg să devină partenerii noștri, pentru a le facilita accesul la informații specializate necesare dezvoltării și maximizării afacerilor pe care le-au inițiat.

     Mult succes în afaceri tuturor partenerilor noștri !

 Cu deosebită considerație, 

Echipa REAL Cont Audit


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu