luni, 12 martie 2018

#Contabilitate 
Din anul 2004

Despre decizia de-a deveni partenerul nostru
partea a 2- a




Pentru toti cei aflati in cautarea unei firme de contabilitate, REAL CONT AUDIT propune tinerilor antreprenori, servicii de calitate pentru tinerea contabilitatii, deoarece pe fondul lipsei de informare, se poate determina falsa perceptie ca plata unei facturi pentru o firma de contabilitate ar fi o cheltuiala inutila (realitate ce conditioneaza puternic piata serviciilor de contabilitate si o influenteaza sa fie extrem de fragmentata si lipsita de predictibilitate). 

Cunostem de asemenea, faptul ca noua  romanilor ne plac OFERTELE ! 
Mai  stim si ca  marea majoritate a tinerilor care au ales libera initiativa, numai dupa parcurgerea primelor luni de experienta economica, si numai daca se bucura de oarecare succes,  proaspetii antreprenori constata, ca au nevoie de un departament de #contabilitate sau de un serviciu externalizat de specialitate, printr-o firma de contabilitate autorizata CECCAR. 
Abia atunci, tanarul intreprinzator incepe sa caute,(uneori prin intermediul cercului de cunoscuti, de cele mai multe ori prin intermediul motorului de cautare Google), un furnizor autorizat de servicii de contabilitate. 
Acestora, pentru a le usura decizia de alegere a unui furnizor de servicii de contabilitate, REAL CONT AUDIT a lansat (cu ocazia implinirii a 14 de existenta 04.04.2018):
   Oferta speciala DE 14 ANI -  
#Contabilitate 3 luni GRATIS*. 

 *Cele trei luni gratis sunt trase la sorti de reprezentantul firmei la momentul semnarii contractului.


 
 Oferta este valabila in perioada  05.03.2018 - 04.09.2018, si merita subliniat  ca REAL CONT AUDIT  asigura aceasta oferta, pentru toti clientii noi, fie ca sunt PFA, SRL-D sau SRL .
Din 12 luni calendaristice, antreprenorul plateste doar 9 luni, ceea ce inseamna un discount de 25 % pe an la plata serviciilor de contabilitate.

In ceea ce priveste caracteristica cererii, pentru care a fost gandita si lansata aceasta OFERTA SPECIALA, ne asteptam ca aceasta sa se manifeste in special in randul micilor intreprinzatori, dar si in randul celor care doresc sa-si schimbe statutul de angajat cu aceea de freeleancer sau antreprenor. 
Cererea din partea noilor clienti, am constatat pe parcursul celor 14 ani, ca se manifesta cel mai des, dupa finalizarea situatiilor bilantiere, in special in lunile martie, aprilie.

Majoritatea potentialilor clienti ne gasesc prin intermediul motorului de cautare Google, iar o alta modalitate des intalnita este sa fim recomandati, dintr-un anumit grup de cunoscuti, in urma solicitarii exprimate in cadrul acelui grup,  daca stie cineva, o firma de #contabilitate mai ieftina.



In asteptarea noilor clienti, va adresam salutul nostru cordial.


Cu deosebita consideratie, 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu